Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، نمایندگان ایران در  سیزدهمین رور بازی‌ها در ٢ رشته کشتی و وزنه برداری رقابت کردند که کشتی صاحب نخستین طلای خود توسط محمدرضا گرایی شد و علی داوودی وزنه بردار دسته فوق سنگین هم نخستین نقره و چهارمین مدال کاروان را ضرب کرد.

ایران تاکنون در سه رشته تیراندازی و کشتی و وزنه برداری ٢ مدال طلا و یک برنز  و یک نقره کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاروان کشورمان با مدال های امروز از جایگاه  چهل و نهم به بیست و هفتم رسید تا صعود بیست و دو پله ای را تجربه کند.

کاروان ورزشی چین با  ٧٠ مدال ( ٣٢طلا، ٢٢نقره و ۱۶ برنز) به در صدرنشینی خود تداوم بخشید و  آمریکا با   ٧٩مدال ( ٢۵طلا، ٣١ نقره و ٢٣ برنز) همچنان در رده دوم قرار دارد و ژاپن میزبان مسابقات با ۴٠ نشان ( ٢١ طلا، هفت نقره و ١٢برنز) سومی را حفظ کرده است.

روسیه زیر پرچم کمیته ملی المپیک این کشور هم با ۵٣ مدال ۱۴ طلا، ٢١ نقره و ١٨ برنز و یک پله سقوط در جایگاه ششم ایستاد و‌ انگلیس با ۴٨ نشان ١۵ طلا،١٨ نقره و ١۵ برنز خود را به چهارمی جدول مدال ها رساند.

در المپیک توکیو یک‌هزار و ۵۸ مدال طلا، نقره و برنز توزیع می‌شود که از بین مجموع مدال ها ۳۳۹ مدال طلا، ۳۳۹ نقره و ۳۸۰ برنز است.

تاکنون در بین جایگاه مدالی زنان چین با ٣۴ مدال (۱۸طلا، ٩ نقره و هفت برنز) و آمریکا با ۵١ مدال (با ١۴طلا، ٢١نقره و ١۶برنز) در جایگاه اول و دوم  قرار دارند و ژاپن با ٢٠ مدال  (با ١١طلا، ٢ نقره و ٧ برنز) و یک پله صعود به جایگاه سوم برگشت.

در بین جایگاه مدالی مردان، چین با ٣٠ مدال ۱۱ طلا، ۱۰ و ۹ برنز در صدر است که در این روز مردان مدالی کسب نکردند.

آمریکا با ٢٣ مدال (۱۱طلا، هفت نقره، پنج برنز) در جایگاه دوم ایستاد و ژاپن  با کسب ١٧ نشان ٩ طلا، چهار نقره و چهار برنز در جایگاه سوم قرار دارد. 

*جدول رده بندی به شرح زیر است:

به گزارش فارس، ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ با کسب سه طلا و یک نقره و چهار برنز در وزنه‌برداری، تکواندو، کشتی در جایگاه بیست و پنجم ایستاد.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز

  اما واقعیت تلخی درباره این مأموریت وجود دارد؛ بسیار سخت و شاید ناممکن. برای صعود تیم ملی والیبال ایران به المپیک امید بسیار اندکی وجود دارد و موتا پائز یکی از افرادی است که به خوبی این موضوع را می‌داند. در واقع حتی خیلی قبل‌تر از تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ امیدهای ایران برای صعود به المپیک از بین رفته بود به‌خصوص این‌که انتخاب سرمربی تیم ملی نیز عقب می‌افتاد.  با یک حساب سرانگشتی خیلی راحت می‌توان به این عدد رسید: ۴ ؛ حداقل چهار ماه طول کشید تا سرمربی تیم ملی انتخاب شود. اکنون هم که فاصله‌ای تا آغاز لیگ ملت‌ها باقی نمانده است و تیم ملی با ترکیبی کاملا جوان به پیشواز این رقابت‌ها می‌رود. در زمان حضور بهروز عطایی در تیم ملی والیبال ایران بسیاری اعتقاد داشتند که جوانگرایی در والیبال ایران کاری بود که غیراصولی انجام شد و مدت زمان بیشتری لازم بود تا ناگهان بزرگ‌ترین ستاره‌های سال‌های اخیر والیبال را از این تیم حذف کنند. به هر حال ویژگی خوبی که می‌توانست نقطه اتکای تیم ملی والیبال و هر تیم دیگری باشد اکنون به بدترین ویژگی آن تبدیل شده است. کسی نقد مثبتی نسبت به این تیم بیش از حد جوان ندارد. ایران از تعداد بازی‌هایی که در لیگ ملت‌های والیبال دارد باید حداقل ۱۰ مسابقه را ببرد تا به المپیک صعود کند اما تیمی که بسیار دیر سرمربی خود را شناخت و علاوه بر آن تیمی کاملا جوان و بی‌تجربه شده است، می‌تواند به این هدف بزرگ برسد؟
 لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ از یکم خرداد ماه به میزبانی برزیل و ترکیه آغاز می‌شود. علی رمضانی، محمدطاهر وادی، مهدی رضایی، امیرحسین صداقت، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، پوریا حسین خانزاده، مبین نصری، شهروز همایونفرمنش، امیرحسین ساداتی، میثم صالحی، علی شفیعی، مهدی جلوه، محمد ولی‌زاده، علیرضا فراهانی، متین احمدی، مرتضی شریفی و امیررضا سرلک بازیکنان دعوت شده به اردو هستند. امین اسماعیل‌نژاد هم قرار است از پانزدهم اردیبهشت به جمع ملی‌پوشان اضافه شود. دیگر لژیونرها هم قرار است به محض ورود به ایران و با تشخیص کادر فنی به تیم ملی اضافه شوند. تیم ملی سرمربی خود را دیر شناخت و دیر استارت زد. از این تیم جوان و بی‌تجربه انتظاری نمی‌رود اما گویا برنامه‌های فدراسیون برای این تیم اصلا به المپیک اختصاص نداشت. همه چیز قرار است بعد از المپیک آغاز شود. در واقع پائز جزو نقشه‌های فدراسیون برای بعد از المپیک است. او سخت‌ترین روزهای ممکن را در پیش خواهد داشت. در واقع این مربی برای المپیک جذب نشد و صعود به این رقابت‌ها وظیفه او نیست و چیزی خارج از آن محسوب می‌شود. مأموریت اصلی او بعد از لیگ ملت‌ها آغاز خواهد شد. 
 

دیگر خبرها

  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند